Lirik Lagu dan Kunci Gitar Tresno Waranggono Ria Mustika Ft. Brodin

Lirik Lagu dan Kunci Gitar Tresno Waranggono Ria Mustika Ft. Brodin


Intro : C Am Dm G
Dm C G

C Am
Nelongso roso-rasane tangis jeruning atiku
F G
Yen kelingan esem gemuyumu
Dm C
Am
laras sworo gending tresno Gawe kangen
ning atiku
F G
Tansah eling aku eruh sliramu

C Am
Aduh Kang mas saktenane aku ngerti atimu
F G
Ning wes pastine aku dudu jodohmu
Dm C Am
Pancen roso kari roso kudu lilo nggonmu
nrimo
F G
Lilakno aku nyanding prio liyo

(*)
C Am
Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
F G
Kegugah atiku krungu swaramu
Dm C
Am
Aku mung biso dedungo waranggono sing
tak tresno
F G
Mugo biso urip tentrem mulyo

(**)
C Am
Tak tulis Lakon tresnamu Ing gending
katresnanku
F G
Tak tembangne saben kangen sliramu
Dm C
Am
Saktenane aku nangis nanging tresno uwes
ginaris
F G
Tak lakoni kanti ikhlas ati

[Reff:]
Am F
Wuyungku ngelayung …Ngemboro ing awang-
awang
Dm G
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Am F
Tumetes eluhku mbrebes mili ono pipi
Dm G
Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

Em Am F C
Wes lilakno aku Kang Mas Wes cukup
lalekno
Dm
Lelakon tresno iki
G C
Bakal dadi cerito Tresno Waranggono

Int : C…Am…Dm…G…
Dm…..C…G….
Kembali ke : (*), (**), Reff

0 Response to "Lirik Lagu dan Kunci Gitar Tresno Waranggono Ria Mustika Ft. Brodin"

Post a comment